EN

/

HU

Minőségbiztosítás

SCC (Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa)

Érvényesség: 2020. 02. 08.

Az SCC követelmények teljesítésének céljai az egészség megőrzése, a biztonság megteremtése, a környezet védelme és az ergonómiai elvek érvényesítése.

Az SCC-t (Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványát) olyan jelentős, biztonságot és egészséget veszélyeztető tevékenységet végző szervezeteknek ítélik oda, akik például a gáz- és olaj-iparban, vegyi gyárakban végzik munkájukat illetve nyújtanak szolgáltatásokat.

Az SCC tanúsítvány igazolja, hogy az adott vállalkozások munkájuk során megfeleltek a rendszer munkabiztonsági, munkaegészségügyi és környezetvédelmi követelményeinek.

Fájl letöltése

MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti környezetközpontú irányítási rendszer

Érvényesség: 2018. 05. 12.

Az ISO 14001 szabvány egy nemzetközileg elfogadott iránymutatás, melynek célja a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása, a szennyezés és a kockázati tényezők csökkentése, a természeti erőforrások megóvása, a dolgozók és a környezetünkben élők egészségének megőrzése

Ennek eléréshez az ISO 14001 rendszer, a dolgozók és megbízottak folyamatos képzésével, a tevékenység optimalizálásával, a környezeti hatások, tényezők felmérésével, belső és külső felülvizsgálatokkal, évenkénti auditokkal nyújt segítséget.

Fájl megtekintése

MSZ EN ISO 9001:2009 (MIR) szabványok szerinti minőségirányítási rendszer

Érvényesség: 2018. 05. 11.

Cégünk az ISO 9001 szabvány alkalmazásával áttekinthetőbbé vált. A minőségbiztosítási rendszer dokumentumai meghatározzák a munkavállalók feladatait; a vállalkozás számára szükséges dokumentumkezelési szabályokat, a folyamatok input és output oldalát átláthatóvá, a vevői megelégedettség mérését lehetővé teszi.

Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő folyamatutasításokat, a megbízottak bevonásával kell kialakítani, ami folyamatos képzést igényel. Az évente történő felülvizsgálati auditok, biztosítják a hatékony és minőségorientált működést.

Fájl megtekintése