EN

/

HU

Rólunk

Alapelveink, értékeink

Cégünk hosszú távú, ügyfélközpontú stratégiájának elengedhetetlen alapját képezi az ISO 9001 minőségirányítási rendszer (MIR), valamint munkatársaink széleskörű tapasztalata és tudása, mely biztosítja partnereink számára a professzionális, minőségorientált szolgáltatások nyújtását. Ennek fenntartása érdekében, folyamatos képzéseken, szakmai konferenciákon sajátítják el a legújabb technológiákat.

Célpolitikánk, hogy partnereinkkel együttműködve megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb technológiai- kivitelezési megoldásokat, valamint a már meglévő rendszereket folyamatosan továbbfejlesszük, korszerűsítsük a felmerülő igényeknek megfelelően.


Racionális kockázatvállalás - Alapelvünk, hogy kizárólag olyan projektek tervezését, kivitelezését vállaljuk el, amelyet
  • ● legmagasabb minőségben
  • ● határidőre
  • ● megállapodott költségkereteken belül tudunk teljesíteni.

Vevői fókusz - Kiemelt hangsúlyt fektetünk vevőink igényeire, ezért szolgáltatásainkat minden esetben 100%-ban testre szabottan alakítjuk ki. Meggyőződésünk, hogy a vevői igények teljes körű megismerése és az ehhez igazodó megoldások rugalmas biztosítása a záloga az elvállalt projektek sikeres elvégzésének, illetve a ProMech Kft fenntartható és üzletileg eredményes működésének.

Felelősségvállalás - Vállalatunknál az egyszemélyi felelősségvállalás elve működik. Minden projektünknél pontosan körülhatárolódnak a felelősségi körök, mely garantálja a pontos és minőségi munkavégzést.

Környezetpolitikánk: Napjaink egyik legfontosabb kérdése, hogy az általunk felhasznált termékek és szolgáltatások környezetünkre gyakorolt káros hatásait minimalizáljuk, ezért biztonságosabb, környezettudatosabb technológiákat alkalmazunk, melyet a 2015-ben bevezetett ISO 14001 (KIR) Környezetközpontú Irányítási Rendszer előírásai szerint alakítottunk ki.

Vissza